Geneva

Vähemmän on enemmän

Kuinka moni meistä olisikaan halukas ottamaan kotiinsa laadukkaat äänentoistolaitteet?

Todennäköisesti aika moni – jos ei tarvitsisi täyttää kotiaan laitteilla, kaiuttimilla ja kaapeleilla. Ratkaisun tarjoavat sveitsiläisen Geneva Labin yhteen, kauniisti pianolakattuun puurunkoiseen koteloon rakennetut äänentoistojärjestelmät.

Katso mallisto täältä

radio_model-mYksi laite – kuulostaa hyvältä koko huoneessa

Patentoidun “Embracing Sound” -äänenprosessoinnin ansiosta Geneva Sound System kuulostaa hyvältä koko huoneessa, eikä se vaadi perinteisen hifilaitteiston tapaan optimoitua kuuntelupaikkaa. Kaikissa uusissa Geneva -malleissa on mobiililaitteiden ja tietokoneiden kanssa toimiva langaton bluetooth-yhteys. XXL-mallissa on integroituna myös WiFi sekä Apple AirPlay. Geneva Sound Systemit toimivat älypuhelinten ja tablettien kanssa laitemerkkiin katsomatta. Apple, Nokia tai Samsung – sillä ei ole enää väliä.

Geneva –malleja on kuutta kokovaihtoehtoa, joista voit valita huoneeseen mieleisesi. Kaikissa malleissa on sisäänrakennettu ULA-radio, tuloliitäntä lisälaitteelle sekä helppokäyttöinen kaukosäädin. Geneva Sound System – yksi laite, kaksi johtoa ja valitse kuuntelupaikkasi ihan vapaasti. Se ei voi olla tämän yksinkertaisempaa!