Lunex Finess

Terassimarkiisit

Mittatilausmarkiisit – upeannäköistä suojaa

LUNEX-terassimarkiisit ovat eurooppalaista laatua teknisesti, kestävyydeltään ja ulkonäöltään. Jokainen markiisi tehdään mittatilaustyönä, ja asennuksesta huolehtivat ammattilaiset. Lopputulos on turvallinen, ja markiisi miellyttää silmää: se on tarpeittesi mukaan huomaamaton tai näyttävä.

Terassimarkiisit tekevät ihmeitä kodin tai liiketilan ilmeelle. Ne lisäävät viihtyisyyttä, suojaavat luonnonvoimilta ja vähentävät energiankulutusta. Sisätilat pysyvät kesäkuumallakin sopivan viileinä, ja terassilla on mukava istua iltaa pitkälle syksyyn.

Terassimarkiisien runko-osat tehdään säätä kestävästä anodisoidusta alumiinista tai teräksestä. Markiiseilla on 10 vuoden runkotakuu.

Hanki terassimarkiisi hyvän sään aikana!

Terassimarkiiseilla on DIN EN 13561 -tuuliluokituksen (0–3) korkeimmat arvot 2 ja 3.

Finess ja Sunflex

vannrenne_01

 

Finess- ja Sunflex-terassimarkiiseissa on vakiona tyylikäs etuprofiili ja siinä vedenpoistourat. Terassimarkiisit asennetaan joko seinäpintaan tai kattokiinnikkeillä esim. räystään alle. Avoimelle seinälle asennettava terassimarkiisi voidaan varustaa kangasta suojaavalla katosprofiililla minkä ansiosta suljettu markiisi on suojassa sateelta, ilman epäpuhtauksilta ja talven tuiskuilta. Terassimarkiiseissa on patentoitu kulmansäätömekanismi: markiisin kaltevuuden säätäminen on helppoa.

 

 

LUNEX Polaris – semikasettimarkiisi

smartbox_01

Polaris-kasettimarkiisin ainutlaatuisen runkoputken ansiosta markiisi voidaan asentaa yhtä hyvin puu- kuin kivipinnoille, toisin kuin monet eurooppalaiset kasettimarkiisit, joissa kiinnityskohtaa rajoittaa kannakkeiden sijainti markiisin päissä. Erityinen harjasnauha irrottaa markiisista lian tavallisen käytön yhteydessä. Kun markiisi on suljettu, kangas on suojassa kasetin sisällä.

 

LUNEX SunSet –etukangas suojaa tuulelta ja katseilta

sunset_01

 

Terassimarkiiseihin voidaan liittää SunSet-etukangas. Se kiinnitetään ylhäältä terassimarkiisiin ja alhaalta esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Etukankaassa käytetään läpinäkyvää Sunworker -screenkangasta. SunSet-etukankaan mekanismi on patentoitu.

 

 

 

Markilux-markiisit

markitam

Markiluxia on saatavilla on useita vaihtoehtoja, kuten suurille terasseille sopiva Markilux 1700.
Stretch-markiisi sopii päällekkäin taittuvien nivelvarsiensa ansiosta ahtaisiin tiloihin, kuten portaikkoon, varjostaen silti laajan pinta- alan.