Markiisit

Markiisilla lisäät viihtyisää ulkonaolon aikaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn – satoi tai paistoi. Markiisi antaa uutta ilmettä talon ulkonäköön ja suojaa miellyttävästi auringolta. Markiisit suojaavat myös ulkokalusteita haalistumiselta ja pitävät ne kuivina kesäisen sadekuuron sattuessa.

Ulkopuolinen ikkunamarkiisi on aurinkosuojista tehokkain: se estää lämpösäteilyä jopa kaksi kertaa paremmin kuin rullaverho tai sälekaihdin: sisälämpötilaa voidaan laskea jopa 10°C. Ikkunamarkiisi säästää myös käänteisesti: talvella se estää lämmön säteilemistä ulos ja näin vähentää lämmitystarvetta.tera2

Muuttuvien ilmasto-olojen sekä tiukentuvien rakennus- ja energiamääräysten myötä asumisen olemus on muuttunut nopeasti. Rakenteet ovat tiiviitä pitäen lämmön tiukasti sisätiloissa. Kodin  elektroniikka kehittää runsaasti lisälämpöä myös kesäkuumilla. Jäähdyttävä ilmanvaihto on yleistynyt nopeasti myös asuinrakennuksissa. Jäähdytys kuitenkin kuluttaa lähes yhtä paljon energiaa kuin tilojen lämmittäminen kylmään vuodenaikaan.

Ikkunamarkiisi pitää sisätilat viileinä yhtään kilowattia kuluttamatta. Ikkunamarkiisit myös suojaavat kodin tekstiilejä ja pintoja, joiden lämpötila voi suorassa auringonvalossa nousta jopa 70 asteeseen.

 

Meiltä saatte myös varaosia, tarvikkeita ja huoltoa markiiseihinne!

 

terassimarkiisit liikemarkiisitikkunamarkiisit