Ikkunamarkiisit

ikkuna1.-product-imageIkkunamarkiiseilla viileän edustavaa ja säästävää aurinkosuojaa

Ulkopuolinen ikkunamarkiisi on aurinkosuojista tehokkain: se estää lämpösäteilyä jopa kaksi kertaa paremmin kuin rullaverho tai sälekaihdin: sisälämpötilaa voidaan laskea jopa 10°C. Ikkunamarkiisi säästää myös käänteisesti: talvella se estää lämmön säteilemistä ulos ja näin vähentää lämmitystarvetta. Muuttuvien ilmasto-olojen sekä tiukentuvien rakennus- ja energiamääräysten myötä asumisen olemus on muuttunut nopeasti. Rakenteet ovat tiiviitä pitäen lämmön tiukasti sisätiloissa. Kodin elektroniikka kehittää runsaasti lisälämpöä myös kesäkuumilla.

Jäähdyttävä ilmanvaihto on yleistynyt nopeasti myös asuinrakennuksissa. Jäähdytys kuitenkin kuluttaa lähes yhtä paljon energiaa kuin tilojen lämmittäminen kylmään vuodenaikaan. Ikkunamarkiisi pitää sisätilat viileinä yhtään kilowattia kuluttamatta. Ikkunamarkiisit myös suojaavat kodin tekstiilejä ja pintoja, joiden lämpötila voi suorassa auringonvalossa nousta jopa 70 asteeseen.

Valmistamme markiisit aina ikkunakohtaisesti mittatyönä ja toimitamme valmiiksi asennettuina. Ikkunamarkiiseja on saatavana sekä kasetti- ja avoversiona ja nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisinä. Lisäksi markiisit voidaan yhdistää keskusohjaukseen, jossa on useita eri tasoja perinteisestä kauko-ohjaimesta aurinko-, tuuli-, sade- ja ajastusautomatiikkaan asti.

Markiiseista on moneksi; ikkunoihin, sisäänkäyntien yhteyteen, yritysten julkisivujen katseenvangitsijoiksi ja näyttelyosastojen somisteeksi. Markiisit suojaavat myös sisätiloja, materiaaleja ja kalusteita energiansäästön ohella.

Optima-markiisit2

Optima-markiisit pysäyttävät tehokkaasti ulkoa tulevan lämmön ja suojaavat sisustusta haalistumiselta. Tyylikkäät Optima-markiisit parantavat sisäilmastoa ja estävät häikäisevän auringonvalon tulon sisätiloihin.

Valinnanvaraa markiisivalikoimassa on runsaasti; kankaita, kuvioita ja värejä on todella paljon. Voit myös päättää miten haluat käyttää markiisin säätöjä, joko nauhalla, veivillä, moottorilla, joka toimii joko kytkimellä tai kaukosäätimellä. Ja ehkä haluat markiisiisi myös aurinko- ja/tai tuuliautomatiikan.

Optima-markiisin metalliosat on viimeistelty vaaleanharmaalla pulverimaalauksella, joka sopii hyvin Optima-markiisin muotoihin ja väreihin.

Edustavuutensa ja ulkonäkönsä lisäksi markiisilta vaaditaan pitkäikäisyyttä ja ratkaisuja, jotka kestävät kulutusta ja sään vaikutuksia varsinkin pohjoismaisissa oloissa. Kiitos vahvan runkorakenteensa, voidaan Optimaa käyttää myös suuremmissa markiisiratkaisuissa. Käyttämällä alumiinipäätyjä ja kaasusivuvarsia voidaan rakentaa leveämpiä kokonaisuuksia. Kasetti on rakenteeltaan sellainen, että sen sisälle ei lika pääse. Ainutlaatuiset patentoidut kaasusivuvarret pitävät kankaan suorana kaikissa asennoissa.

plazaSuljettuna kasetti suojaa markiisikangasta sään vaikutuksilta. Markiisiin kuuluu vakiovarusteena reunus, jonka voi valita useista reunusvaihtoehdoista, Markiisin voi hankkia myös ilman etureunusta, jolloin se sopii hyvin moderneihin,  selkeälinjaisiin julkisivuihin.Ikkunamarkiisin osat voidaan myös maalata haluttuihin väreihin RAL-värisävystöstä.

Takuulla kestävät runkorakenteet

Ikkunamarkiisit voit valita useista eri vaihtoehdoista käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Markiisien alumiiniosat on valmistettu erittäin lujasta suulakepuristetusta alumiinista. Ulkonäön viimeistelee kestävä ja helposti puhtaana pysyvä pulveripolttomaalaus.

Uutta ilmettä talollesi?

Ikkunamarkiisi on täysmaalauksen jälkeen varmastikin näyttävin tapa vaikuttaa julkisivujen ulkoasuun. Uuden mieltymyksesi mukaisen ilmeen saat kuin kaupan päälle kaikkien muiden etujen ohella.