Liikemarkiisit

phpThumb_generated_thumbnailjpgEnsisilmäyksellä on tärkeä osa yrityksesi kiinnostavuudessa

Jos olet miettimässä yrityksesi ulkoasun kohentamista joko uudella markiisilla, kankaan vaihdolla tai korjauksella, niin meiltä saat täyden palvelun kaikkiin vaihtoehtoihin. Markiisi on sijoitus yrityksen  brändiin. Markiisi antaa myös huolitellun ilmeen yrityksen liiketoiminnasta. Ja hoitaa tietysti perustehtävänsä: suojaa tuotteita ikkunassa ja sen läheisyydessä haalistumiselta, estää sateella näyteikkunan likaantumisen ja estää auringonvalon häikäisyä sisällä. Ravintoloiden ja hotellien terasseilla markiisi pidentää kesäkauden myyntiaikaa. Liikemarkiisit luovat tunnelmaa.

Yhtä kaikki; siisti markiisi tuo yritykselle lisäbisnestä ja toimii yritystoiminnan käyntikorttina ja huomionherättäjänä. Siksi markiisiin kannattaa satsata.

Voit valita markiiseihin
• logon värimaailmaan sopivan markiisivärin
• haluamasi tekstit tai kuvat
• markiisivalaistuksen
• veivi tai moottoritoiminnon
• tuuli- ja tai aurinkoautomatiikan

THEGRILL03Amoflex-runkorakenne – terassikeidas

Amoflex-markiisirungon avulla terassille tai pihamaalle luodaan suojainen saareke. Amoflexin ansiosta markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan aurinkosuoja voidaan sijoittaa avaralle paikalle ja kauas rakennuksista, kuten puutarhaan, kylpytynnyrin päälle tai katuterassille.

Vierekkäiset markiisit pystyy ohjelmoimaan sarjaan, jolloin ne toimivat samanaikaisesti yhdellä käynnistyksellä. Lisämahdollisuuksiin kuuluvat myös aurinko-, tuuli-, sade- ja ajastusautomatiikka.

Oikeat aurinkosuojalaitteet tuovat myös energiansäästöä

Etenkin koneellisesti jäähdytettävissä liike- ja julkisissa kiinteistöissä markiisien energiansäästö on erityisen merkittävää. Rakennuksen ulkopuolinen aurinkosuojaus vähentää koneellisen jäähdytyksen energiantarvetta merkittävästi. Automaattiohjatulla järjestelmällä voidaan huonelämpötilaa alentaa jopa 10°C.  Samalla, kun markiisi toimii tehokkaana energiansäästäjänä,se myös estää huonekalujen
ja tekstiilien haalistumista.

Työpaikoilla markiisien merkitys korostuu, jossa kuumina kesäpäivinä huoneilman viilennys tuo energiansäästön ohella lisää työtehoa ja viihtyvyyttä. Niinpä Tamar-liikemarkiisien suosio onkin ollut taattu sekä pienissä että suurissa kohteissa; ravintoloissa, hotelleissa, huoltoasemilla, kauppaliikkeissä, julkisissa rakennuksissa jne.

 

 

kori2