Terassimarkiisit

terassimarkiisi1Markiisilla lisäät viihtyisää ulkonaolon aikaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn – satoi tai paistoi. Markiisi antaa uutta ilmettä talon ulkonäköön ja suojaa miellyttävästi auringolta. Markiisit suojaavat myös ulkokalusteita haalistumiselta ja pitävät ne kuivina kesäisen sadekuuron sattuessa.

Markiisit valmistetaan aina mittatyönä ja saat ne valmiiksi asennettuina. Valikoimastamme löydät trendikkäimmät uutuudet ja kestävät klassikot juuri omaan pihaan ja käyttöösi sopivana.

Takuulla kestävät runkorakenteet

Terassimarkiisit voit valita useista eri vaihtoehdoista käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Kaikissa terassimarkiiseissa on vahvat jousikuormitetut nivelvarret, jotka takaavat markiisin parhaan mahdollisen toiminnan kaikissa olosuhteissa. Markiisien alumiiniosat on valmistettu erittäin lujasta suulakepuristetusta alumiinista. Ulkonäön viimeistelee kestävä ja helposti puhtaana pysyvä pulveripolttomaalaus.

Markiisit voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon. Käyttölaitteena on veivikampi tai sähkömoottori. Terassimarkiiseille myönnämme 10 vuoden runkotakuun. Vakiona korkea, tyylikäs ja selkeälinjainen etuprofiili, jossa vedenpoistourat profiilin sivuilla. Käytettäessä tätä mallia yhdessä katosprofiilin kanssa markiisi sulkeutuu kauniisti ja markiisi on suojassa sateelta, ilman epäpuhtauksilta ja talven tuiskuilta. Markiiseilla on myös tuotteen turvallisuuteen ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvä CE-hyväksyntä.

Tuuleeko tontillasi?

Terassimarkiisit on testattu EN 13561 -normin mukaan korkeimpiin tuuliluokkiin 2 ja 3. Kaikki terassimarkiisit voidaan varustaa myös SunSet-etukankaalla, jolloin se tarjoaa lisäsuojaa esim. alhaalta paistavalta auringolta, tuulelta tai katseilta. Käyttämällä tuulitukivarsia markiisi kestää erittäin hyvin vaihtelevia tuuliolosuhteita ja poistaa markiisin heilumisen, jolloin oleskelu on miellyttävämpää vähän tuulisemmallakin säällä. Finess-mallissa on patentoitu kulmansäätömekanismi, joka mahdollistaa markiisin säätämisen kätevästi haluttuun asentoon.

Markiisin suurin leveys on 7 000 mm, ulottuvuudet: 1 600, 2 100, 2 600, 3 100, 3 600 ja 4 100 mm (4 100 mm leveydessä max leveys 6 000 mm). Sunflex-terassimarkiisissa veivikäyttöisen kulmansäätömekanismin ansiosta markiisin kaltevuuden säätäminen on poikkeuksellisen helppoa. Aikaisin keväällä voit käyttää markiisia halutessasi myös ikkunamarkiisin tapaan.

polarisPolaris-semikasettimarkiisi

Polaris-semikasettimarkiisin kangas on suojassa kasetin sisällä markiisin ollessa suljettuna. Erillistä katosprofiilia ei tarvita. Markiisissa on runkoputki, minkä ansiosta se on helppo asentaa myös puupintoihin, toisin kuin useimmat eurooppalaiset kasettimarkiisit. Markiisi on varustettu harjasnauhalla, joka puhdistaa irtonaisen lian tehokkaasti kankaasta markiisia käytettäessä.

Amoflex-markiisirunkoamoflex

Amoflex-markiisirunko on suunniteltu saarekkeeksi, jolloin markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan se toimii oman runkonsa ansiosta erillisenä yksikkönä ja soveltuu sekä kodin puutarhaan että kaupalliseen käyttöön auringon ja sateen suojaksi halutussa paikassa.

Markiisit voidaan varustaa myös Heatlight-kvartsilämmittimillä sekä pimenevissä illoissa runkoon kiinnitettävillä valoilla.