Dropline

Drop Line-suihkutilakalusteet tarjoavat kattavia ratkaisuja kaikkiin märkätiloihin. Drop Line-suihkukalustemallistoon kuuluu sekä suihkunurkkauksia että -seiniä ja -ovia. Mallisto sisältää myös taittuvan suihkuseinän ja seinälle kasattavan suihkutaiteoven. Nämä ratkaisut on suunniteltu erityisen ahtaisiin tiloihin. Seinälle käännettyinä suihkuseinä sekä -taiteovi säästävät tilaa tehokkaasti. 

Ominaisuuksia

Suihkutilakalusteet ovat rakenteeltaan vankkoja ja kestäviä. Suihkunurkkauksen alareunan laahustiivisteet ja ovien magneettitiivisteet estävät tehokkaasti roiskeveden pääsyn muihin tiloihin. Suihkuovet ovat auki alhaalta: ilma kiertää eivätkä lattian kallistukset tuota ongelmia asennuksessa. Asennusohje toimitetaan oven mukana.

Rakenne ja materiaalit

Suihkutilan kalustuksen voi suunnitella monipuolisista vaihtoehdoista:

- alumiiniprofiilit anodisoituna tai valkoiseksi polttomaalattuna
- lasivaihtoehtoina styreeni tai karkaistusta turvalasista sileä, crepi- ja chinchilla-lasi
- valittavana monta sävyä, esim. kirkas, harmaa tai pronssi
- suihkutaiteoven voi tilata joko suorana tai taivutettuna haluttuihin mittoihin

FP-tuotteiden suihkutaiteovet valmistetaan kestävästä, läpikuultavasta PVC-muovista, joka on helppo pitää puhtaana. Suihkuseinien lasitus voi olla muovia tai karkaistua turvalasia. Suihkuseinään voi myös liittää suihkutaiteoven, jos kokonaisuus sitä vaatii.

Drop Line-suihkunurkkauksissa käytetään kromattuja ja muotoilultaan tyylikkäitä saranoita ja vetonuppeja. Hyvän istuvuutensa ansiosta ne säilyttävät tilan tunnun ja helpottavat lasien puhdistusta.