Alumiinisälekaihtimet

alumiinikaihdin_

Korkealaatuiset ja monipuoliset alumiinisälekaihtimet

Alumiinisälekaihtimen materiaalina on korkealuokkainen polttomaalattu metalli, joka pysyy suorana isoissakin ikkunoissa. Kaihdinta on useita eri leveyksiä ja valittavana on noin 150 värivaihtoehtoa, joista löytyy sopiva vaihtoehto vaativampaankin makuun. Alumiinisälekaihtimet ovat saatavana myös sähköllä tapahtuvalla ohjauksella.

 

Sälekaihtimet valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja ne voidaan asentaa niin suoriin kuin monimuotoisiinkin ikkunoihin, jopa pyörteisiin. Kaihtimet kiinnitetään pintaan tai ikkunalasien väliin. Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun: 

 

 

 

alu_sale_uusialu_sale_vakio

 

 

 

 

 

 

 

Reikäsäle


Reikäsäle suodattaa valoa valoverhomaisesti. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi toimiston sisäväliseinäksi.

 

NoHole – ei reikiä

 

NoHole on erikoissälekaihdin, jossa vetopunosten reiät ovat näkymättömissä. Se on hyvä vaihtoehto himmennystä vaativiin tiloihin, kuten kokous- ja neuvottelutiloihin, auditorioihin, studioihin ja luokkahuoneisiin.

 

Woodline

 

Woodline on kaunis, kestävä ja kevyt puukuvioinen alumiinisälekaihdin kaikkeen sisustamiseen. Woodline-mallistossa on valittavana kuusi eri kuviota ja se kestää kosteutta sekä suuria lämpötilan vaihteluita.