FP – Taiteovet

FP-taiteovi on tukeva ja jää aina haluttuun asentoon paneelikohtaisen teräsjousi-mekanisminsa ansiosta. Kuulalaakeroidun pyörästön avulla ovi liikkuu herkästi ja tasaisesti.

Kokoon työnnettynä yksittäisovi tarvitsee tilaa ainoastaan 10% oviaukon leveydestä + lukkopaneelin vaatiman tilan, joka on 50…125 mm. Pariovessa tilantarve jakautuu molemmille sivuille, lisäksi tulee toinen lukkopaneeli. Taiteoven auki pysymisen varmistaa lukkopaneeliin pinta-asennettu, säädettävä nippusulkija, jonka vastahela pintaasennetaan ruuveilla oven mukana toimitettavaan peitelistaan.

FP-taiteovien enimmäiskorkeus on 2600…3000 mm ja lamellipinkan vahvuus 86…165 mm.

Malliesimerkkejä:


Dorisfp_doris

 

Perusmalli,jossa on laakeroitu pyörästö, mekaaninen salpa, profiloitu alumiinikisko ja lamellien sisällä toimivat jouset takaavat, että taiteovi palvelee moitteettomasti vuosia. Dorista saa kahdella paneelin leveydellä ja valmistetaan kaikista puulaji- ja värivaihtoehdoista haluamasi ovikoon mukaan.

 fp_dianaDiana

 

Ikkunallinen ovimallisto, joka käsittää lukuisia erilaisia yhdistelmiä, joiden värit ja lasitukset sopivat paikkaan kuin paikkaan. Aidot lasit saat kirkkaina, kuvioituina tai sävytettyinä. Myös akryyli- ja styreenilaseja on useina vaihtoehtoina.

 Muovifp_muovi

 

FP-tuotteiden muovitaiteovilla jaat tiloja edullisesti ja toimivasti. Ovien paneelit ovat kestävää PVC-muovia, joka kestää ja on helppo pitää puhtaana. Mekaaniset putkisaranat varmistavat ovien pitkän toiminta-ajan. Yli 1500 mm leveisiin oviin suosittelemme alumiinikiskoa ja laakeripyöriä. Ovipaneelin leveys on 123 mm ja maksimikorkeus 2500 mm.

 fp_lasiLasiliukuovet

 

Ovet valmistetaan mittatilauksena

Perusovi: 8 mm karkaistu turvalasi ilman kuvioita
Lasit: kirkas, harmaa, pronssi, etsattu
Kuviot: aalto, kaisla, kärki

- Vakiona luonnonväriin eloksoitu 70 mm kuppivedin
- Luonnonväriin eloksoitu alumiiniprofiili koko 46x49mm seinäkiinnityksellä
- Kuulalaakeroidut pyörästöt
- Alaohjain

 

Kysy myös muita malleja!