JORO – Tilanjakoliukuovet

jorotila1JORO TIKO-tilanjakoliukuovi peittää oviaukon keveästi sulkien katseet ulkopuolelle, mutta antaa valon virrata vapaasti huoneeseenjorotila2

JORO TIKO-tilanjakoliukuovi tuo lisää tilaa ja tyylikkyyttä, valoa ja väljyyttä niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Laajasta kehys- ja levyvalikoimasta löytyy jokaisen värimaailmaan sopiva ratkaisu.

TIKO-tilanjakoliukuoven runko on kestävää ja helppohoitoista mdf-levyä. Kehyksen ja myöskin aukon levypinnoitteeksi voidaan valita aito koivu-, pyökki-, mänty- tai tammiviilutus tai maalaus valkeaksi. Ikkunamateriaalina käytämme turvallista polystyreeniä. Polystyreenivalikoimassamme on vesivalumakuvioisena kirkasta, savunharmaata ja kuparinruskeaa ja sileänä kirkkaan lisäksi satiiniakryyliä.

Asennus käy näppärästi: Toimitukseen kuuluu tilankajoliukuovielementin lisäksi ovielementin kiinnityspuu, johon on valmiiksi kiinnitetty liukukisko ja sivupysäyttimet. Myöskin liukukiskoon pujotetut kuulalaakeroidut pyörät ovat valmiiksi silikonivoideltuja. Mukana oleva kiskon peitelauta on samaa materiaalia kuin liukuovielementti.